Workshops

Workshop i hållbar omställning och inre ledarskap.

Tid: INGET INBOKAT DATUM ÄN
Plats: Mälby Alstugan 1 Gnesta
Fika och lunch ingår i priset.
Max 8 platser. 
Övernattningsmöjligheter finns.
Jag önskar att ha kontakt med deltagarna innan workshopen för att just veta ert Varför.
Din bokning gör du genom att maila info@kajsys.se eller klicka på knappen skriv dina kontaktuppgifter.

Den här workshopen är framtagen av mig våren 2018 och finns även som examensarbete, skrivet av mig på under utbildningen "Trädgårdsmästare, ekologi och entreprenörskap" via Skillebyholm. 

Syftet med workshopen är att bli inspirerad till att förändra eller utveckla något hos dig själv i riktning mot en mer hållbar livsstil.

Jag som handleder gör det utifrån privat erfarenhet, erfarenhet av ledarskap, intuitiv förståelse och nyfikenhet.

Genom en känsla av sammanhang, stimulerande miljö och samtal så kommer du få leda dig själv mot den förändring/omställning som du vill uppnå.

Jag som handleder kommer att dela med mig av mitt Varför och min egna resa till ett mer hållbart liv. För mig handlar hållbarhet först och främst om en inre hållbarhet för att sedan börja med den yttre hållbarheten.

Jag kommer lyfta upp samtal som berör områden som att släppa resultatet, låta processen få ta sin tid, ge stöd till att skapa Hur du ska göra, att befinna dig i ovisshet och vikten av balansen mellan våra medvetna val och att släppa kontrollen. Men det absolut viktigaste att du vet ditt Varför.

Under workshopen så kommer vi att arbeta utifrån en tydlig mall med fem olika begrepp.
Begreppen är framtagna utifrån min egen erfarenhet, litteraturläsning, intervjuer och det är de begrepp som även formar ett bra verktyg för mig i min vilja att stötta andra i sin förändringsprocess till en mer hållbar livsstil eller grönt företagande. 
Efter avslutad workshop så erbjuder jag självklart individuell handledning för dem som önskar.

Välkomna! Varma hälsningar Karolina Lindström

tillsammans.jpg